MEAU © JANTINA TALSMA
ma 1 jul, 20:00 - ma 1 jul, 21:15 Grote Zaal

Openingsconcert: Metropole Orkest en MEAU

MEAU overrompelde Nederland in 2021 met Dat heb jij gedaan. Ze zong met Suzan & Freek, Pommelien Thijs en Racoon. Haar warme sounds, dromerige koortjes en eerlijke, persoonlijke teksten zingt ze vanavond met het Metropole Orkest, onder leiding van Uèle Lamore. Nieuwe nummers en haar grote hits, zoals Blijven rijden, Dans m’n ogen dicht en natuurlijk haar nieuwe hit Stukje van mij.

Let op: bij dit concert is een drankje vóóraf bij de prijs inbegrepen. Tijdens de afterparty in de Entreehal zijn drankjes tegen betaling verkrijgbaar.

Bekijk ook de pagina met informatie over versterkte concerten

Musici

  • Metropole Orkest
  • Uèle Lamore: dirigent
  • MEAU

MEAU

In september 2021 bracht MEAU de single Dat heb jij gedaan uit. Met dit nummer won ze drievoudig platina en ze won goud voor haar album 22, een week nadat het album werd uitgebracht. Haar warme sounds, dromerige koortjes en eerlijke, persoonlijke teksten spreken zowel het Nederlandse publiek als andere artiesten aan. Zo zong ze samen met Paul de Munnik en in het voorprogramma van Suzan & Freek in de Ziggo Dome. Met Racoon maakte ze Dans m’n ogen dicht, over de donkere én de lichte kanten van het leven. Met het Metropole Orkest, onder leiding van Uèle Lamore, zingt ze haar grote hits én nieuwe nummers, zoals Terug in m’n armen en Onbereikbaar.

Metropole Orkest

Het Metropole Orkest speelt jazz, pop, soul, filmmuziek en nog veel meer. Ze deelden het podium met grootheden als Ella Fitzgerald, Brian Eno en Bono. Ze speelden op Pinkpop en Lowlands en met hedendaagse talenten als Gregory Porter, Jacob Collier en vanavond MEAU. Met haar onmiskenbare sound won het orkest maar liefst vier GRAMMY awards. Het Metropole Orkest wil met haar muziek vooral mensen raken en daarin vinden MEAU en het orkest elkaar. Het staat garant voor een prachtige, ontroerende avond.

Tickets

  • Entree 0-25 - € 17,00
  • Entree 26-30 - € 24,50
  • Entree 31-35 - € 36,75
  • Standaard - € 49,00
Tickets bestellen