Izaline Calister © Hester Doove
wo 10 jul, 20:00 - wo 10 jul, 21:45 Kleine Zaal

Izaline Calister & Thijs Borsten: Van de andere kant

Zangeres Izaline Calister en pianist Thijs Borsten keren terug met hun succesvolle theatervoorstelling Van de andere kant. Op humoristische wijze laten ze het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf kijken door de ogen van de ander.

Musici

  • Izaline Calister: zang
  • Thijs Borsten: piano

Van de andere kant

In de muzikale theatervoorstelling Van de andere kant laten Izaline Calister en Thijs Borsten het Nederlandse en Antilliaanse publiek naar zichzelf kijken door de ogen van de ander. Izaline en Thijs vertellen met humor over de verschillen en overeenkomsten tussen hun beide (ei)landen, waarbij ze traditioneel en nieuw eigen repertoire brengen. Met behulp van Nederlandse en Antilliaanse liedjes belichten ze de verschillende perspectieven. Hoe kijken we naar elkaar? Wat is cultureel bepaald en wat is karakter? En hoe wáár zijn onze aannames eigenlijk?

Izaline Calister & Thijs Borsten

Izaline Calister is een geliefde zangeres en componist zowel op Curaçao, Aruba en Bonaire, als in Nederland. Ze is geboren op Curaçao, woont in Nederland en maakt indruk met haar Papiamentstalige liedjes. Ze werkte al eerder samen met de veelzijdige Nederlandse pianist en componist Thijs Borsten in de succesvolle voorstelling Het eiland van mijn vader. Nu presenteert het duo hun programma Van de andere kant.

Tickets

  • Entree 0-25 - € 17,00
  • Entree 26-30 - € 19,50
  • Entree 31-35 - € 29,25
  • Standaard - € 39,00
Tickets bestellen