Entrée Essentials Tsjaikovski © Milagro Elstak
vr 31 mei, 20:00 - vr 31 mei, 23:59 Kleine Zaal

Het Entrée Gala

Op vrijdag 31 mei nodigt Entrée je uit voor de eerste editie van Het Entrée Gala in Het Concertgebouw. Een avond vol muziek, verrassingen en feest. Dresscode: festive. De avond begint met een gezamenlijke toost en bubbels om 20.00 uur en gaat door tot middernacht met een bruisende afterparty.

Dit evenement is exclusief voor Entrée-leden. Bent je al Entrée-lid, log dan eerst in met het Concertgebouw-account waarop je geregistreerd staat om kaarten te kunnen bestellen. Lid worden?

Musici

Programmering

De programmering van het gala blijft achter gesloten deuren, maar één ding is zeker: verwacht een avondvullend programma en verheug je op cocktails, muzikale verrassingen, spetterende outfits en de beste muziek van onze dj’s.

Entrée

Ter viering van het 30-jarig bestaan van Entrée op 14 april 2024, nodigen we leden uit om deze speciale gelegenheid samen te vieren tijdens het gala. Tickets voor het gala zijn uitsluitend beschikbaar voor leden. Entrée, de jongste club van Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest, is speciaal voor iedereen tot en met 35 jaar en biedt een vernieuwende kijk op klassieke muziek. Leden van Entrée profiteren van kortingen op meer dan 400 concerten per jaar en worden via social media, tips en playlists meegenomen naar de meest bijzondere concerten. Naast de voordelen van het lidmaatschap programmeert en organiseert Entrée concerten die de drempel naar klassieke muziek verlagen. Word lid voor 25 euro per jaar!

Tickets

    Uitverkocht