Upcoming

welkomstconcert

“Ik vind het heel bijzonder om m'n kids kennis te laten maken met klassieke muziek. We kijken met smart uit naar wat Entrée dit jaar voor ons in petto heeft!”

- Rogier Komproe, vader van Junior-leden Alfie (7) en Noah (9)

Kijk & luister

Play video

Newskool

2 Brothers On The 4th Floor

Fairytales

vs

Play video

Oldskool

Pachebel

Canon a 3 Violini e Basso Continuo

Sample begint op 00:07

Bekijk archief ›

Educatieve apps

Met je Entrée Junior-lidmaatschap maak je gratis gebruik van vier educatieve apps voor iPad. Deze zijn ontwikkeld door het Concertgebouworkest en Uitgeverij Follow a Muse en brengen jou verder op je digitale ontdekkingsreis. 

 • 4 – 6 jaar
  Carnaval der dieren

  Carnaval der dieren

  Door samen te klappen, bewegen, luisteren en zingen kun je alles leren over klassieke muziek. Maar natuurlijk ook over trommels, piano's, violen, fluiten en andere muziekinstrumenten.

  Bekijk app
 • 6 – 8 jaar
  Peter en de wolf

  Peter en de wolf

  In dit muzikale verhaal ga je samen met Peter op zoek naar die akelige wolf. Ontdek het mooie Rusland, de dieren, hun gevoelens en de betekenis van dit muziekstuk voor jou.

  Bekijk app
 • 8 - 10 jaar
  Schilderijen van een tentoonstelling

  Schilderijen van een tentoonstelling

  Hoe klinkt een enge dwerg? Of een stadspoort of dansende kuikentjes? En hoe kun je muziek schilderen? Leer zelf een melodie maken, een schilderij, een animatie en uiteindelijk jouw eigen tentoonstelling

  Bekijk app
 • 10 - 12 jaar
  Romeo & Julia

  Romeo & Julia

  Droom weg met het wereldberoemde liefdesverhaal van Shakespeare en de muziek van Prokofjev. Om daarna swingende bodypercussie te leren spelen en je eigen rap-tekst te schrijven.

  Bekijk app
Volg ons