Mike Kwadraat: Boddé en Del Ferro improviseren

De combinatie van deze twee Mikes is het beste van twee werelden: Mike Boddé kan als de beste vertellen over de muziek, terwijl Mike del Ferro zich laat beïnvloeden door muziek uit letterlijk alle windstreken.

Classical curators

  • Annelie Bulsing

    Annelie Bulsing is educatie marketeer bij Het Concertgebouw. Daarnaast is zij moeder van Ruben (11). Annelie houdt van vele soorten muziek. Ruben houdt voornamelijk van rap maar is steeds weer verbaasd als hij mee gaat naar Het Concertgebouw: ‘Het was eigenlijk erg leuk’.
    • Het was een van de mijlpalen in de popgeschiedenis: de zomer van 1967, 'The Summer of Love'. Bands als The Beatles, The Doors en The Velvet Underground brachten hun belangrijkste albums uit. Vijftig jaar later vertelt Leo Blokhuis het verhaal van een iconische zomer. En natuurlijk hoor je de muziek live! ‘Be sure to wear some flowers in your hair...’

    • Bij Summernight at the movies hoor je gave filmmuziek, van Superman tot Harry Potter en van Magagascar tot Ice Age. Je ziet de filmbeelden zo weer voor je! De Filmklassiekers worden gespeeld door een weergaloos orkest.

    • Het Metropole Orkest vult het podium in Scripted Orkestra, met vooraan Jules Buckley én Schwarz. ’s Werelds beste poporkest inspireert en versterkt één van de grootste vernieuwers van de dance. Samen spelen ze een dynamische, bewustzijnsverruimende set.